Elita coaforilor de înaltă clasă, din întreaga lume, s-a reunit la sfârşitul săptămânii trecute, la Paris. Organizaţia care îi reuneşte pe cei mai buni din breaslă, Intercoiffure Mondial, a avut, sâmbătă şi duminică, întrunirea sa anuală.
Seara de Gală a avut ca eveniment de vârf Night of the Stars, în cadrul căreia au fost acordate distincţii unor stilişti din întreaga lume. Printre ei se numără şi braşoveanul Adrian Colesniuc, căruia i-a fost înmânată distincţia de Officer al Ordinului Cavaleresc.

„Este un titlu care mă onorează şi care îmi onorează munca. În activitatea mea de peste 15 ani m-am străduit să acumulez noi cunoştinţe, să mă adaptez tendinţelor de pe plan mondial, dar, mai ales, să transmit toate acestea celor cu care lucrez. Îmi place să numesc ceea ce fac, artă, pentru că şi creez. Poate fi numită şi profesie, dar care poate fi practicată, de la un anumit nivel, doar de cei care au chemare pentru aşa ceva. Și mă bucur să văd că în România se creează tot mai mult, iar lucrările noastre sunt tot mai apreciate”, declară Adrian Colesniuc, deţinătorul Ady`s Studio.

Ordre de la Chevalerie a fost instituit în 1972, după regulile Legiunii de Onoare, cu scopul de a-i onora pe cei care au muncit şi au promovat numele şi reputaţia Intercoiffure, fie în secţiunea lor, fie pe plan internaţional. Ordinul are patru grade: Knight, Officer, Commender şi Grand Kross.

„Am fost pe aceeaşi scenă cu colegii mei din diferite ţări, care au şi ei rezultate foarte bune în domeniul lor, cu laureaţi ai unor premii internaţionale. În chiar acel moment am revăzut parcă fiecare linie îndrăzneaţă pe care am imprimat-o unor tunsori, fiecare colecţie la care am lucrat, fiecare şedinţă foto în slujba căreia mi-am pus talentul. Și am ştiut că pot fi, prin muncă, şi mai bun”, a mărturisit Adrian.

Intercoiffure Mondial are la bază „L”Association Internationale des Maîtres Coiffeurs de Dames” (I.C.D.) fondată în 1925, în Germania, de coafori din Elveţia, Germania, Austria, Danemarca şi Anglia, iar în replică, Franţa şi-a creat propria organizaţie, în 1930. după Cel de-al Doilea Război Mondial, celebrul hair designer GUILLAUME a preluat destinul Intercoiffure. În acest moment, organizaţia numără 3000 de saloane de top din întreaga lume, în 55 de ţări. În Braşov, singurul salon care face parte din această reţea este Ady”s Studio.

 Va asteptam …

Cu respect,

Echipa Ady Studio