Exista momente in evolutia fiecaruia cand schimbarea devine imperioas necesara: alte obiective, alta directie, alt statut sau context. Schimbarea presupune aceleasi etape si genereaza comportamente specifice.

Desi acceptata cu greu, franata adesea, asumata abia spre final si revendicata in partile ei cele mai reusite, schimbarea, in cele din urma, tot se produce.

Dupa numeroase provocari, dupa ce ai acumulat destula experienta si ai simtit adevarata pasiune, apare schimbarea. Oricat ar fi de dificila, schimbarea aduce cu ea numai lucruri bune. Mai mult decat orice insa, aduce un caracter de noutate care poate aparea sub diverse forme : oameni, reguli, parteneri, produse, ritmuri.

Imagine…

Pentru a vinde, este nevoie sa crezi in ’’produsul’’ vandut si sa fii foarte bine pregatit in domeniul tau de activitate!

Pentru a putea sa vinzi un produs, persoana careia te adresezi trebuie sa fie convinsa de utilitatea produsului sau serviciului oferit.

In primul rand, exista ea, femeia….

Dar cat de convins trebuie sa fii de calitatea produsului pe care il promovezi produsul pentru a avea succes in activitatea de infrumusetare? Iti spunem noi: suta la suta.

Acesta este un aspect extrem de important deoarece un client multumit  va aduce alti clienti si va apela si in viitor la serviciile salonului. Acest lucru se aplica in orice industrie!

Un alt aspect care ne face sa fim mai buni si contribuie la dezvoltarea unei atitudini profesionale este comunicarea.

Comunicarea presupune, in acest caz, atat empatie (intelegerea nevoilor clientului, precum si a stilului care se potriveste cel mai bine cu firea si dispozitia acestuia), cat si expresivitate si flexibilitate.

In plus, capacitatea de a asculta activ, prin confirmari si intrebari legate de cerintele clientului, creste sansele de a incheia o colaborare reusita si de a raspunde intocmai nevoilor acestuia.

Sunt lucruri care se invata prin practica, lucruri care necesita timp si feedback permanent.

Exista persoane  care detin nativ aceste abilitati si le folosesc cu naturalete.

Carisma este si ea o calitate rara, dar foarte utila in domeniul infrumusetarii. Aceasta calitate impreuna cu alte atuuri amintite mai sus contureaza drumul catre succes, indiferent de ceea ce promoveaza persoana respectiva.

Atunci cand lucrezi cu placere si profesionlism, cu dedicare si respect, totul devine mai usor, mai natural; te adaptezi cu usurinta oricarei situatii si poti raspunde nuantat fiecarui client. In domeniul infrumuetarii nu este reguli. Chiar daca nu detii, in mod natural, calitatile amintite, acestea pot fi dezvoltate prin exercitiu.

Prin urmare, cand munca de zi cu zi se desfasoara la un nivel calitativ inalt, cand lucrezi cu cei mai buni, iti gasesti energia si elanul de a lucra in continuare. Si asta dubleaza placerea de a interactiona cu ceilalti pe baza unor convingeri sanatoase.

 Va asteptam …

Cu respect,

Echipa Ady Studio