Valori gresite, generatii pierdute si interesate doar de un singur lucru: banii. Iti suna cunoscut? Sunt concepte proliferate fara incetare de mass-media pe la televiziuni. Cine a spus ca este gresit sa iti doresti bani? Cine a spus ca nu este bine sa vrei mai mult? „Banii sunt ochiul dracului.” O alta zicala veche din popor care isi gaseste justificarea in neimplicarea oamenilor cand vine vorba de posibilitatea unei vieti mai bune.

Eu unul nu cred ca este gresit sa-ti doresti bani. Desigur, nu prin orice mijloace. Ma refer la banii castigati prin munca cinstita, indiferent de activitatea pe care o ai de prestat. Deci este bine sa ai bani, dar nu prin orice metode. Ce este rau in asta? Vrei sa ramai toata viata sarac, cu buzunarele goale, privind cu invidie la copiii oamenilor bogati? Stii despre cine vorbesc. Despre acei pusti (da, indiferent de varsta, sunt imaturi emotional) care nu stiu sa faca nimic, si care intr-o zi isi vor da arama pe fata (a se intelege ca e vorba, desigur, de imaturitate). Nu am avut parinti bogati, dar am stiut intotdeauna cum sa imi castig banii. Si sunt banii mei, dobanditi in mod cinstit. Stiu ca pare greu de crezut, dar si tu poti sa ai banii tai, destul de multi cat sa poti spune ca te situezi deasupra mediei. Inca nu se vorbeste despre acest lucru la TV; parca cineva ar incerca sa ne mentina la un nivel minim de supravietuire, in saracie si prostie.

Te-ai intrebat vreodata: daca as castiga bani din ceea ce imi place sa fac? Ce-ar fi sa am o meserie din care pot castiga mai mult decat decent? Dar nu orice fel de meserie, ci una respectabila, unde sa iti poti dovedi intregul potential creator. Ce-ar fi sa stii sa practici o meserie pentru care cei bogati sa te trateze cu respect si sa te plateasca bine? La această întrebare sunt mai multe variante de raspuns. Eu o stiu pe cea care imi este la indemana: meseria mea. Cum suna asta? Ai avea impresia ca lucrez la o uzina, nu-i aşa? În realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

Daca vrei sa iti satisfaci curizitatea, ma poti vizita la salonul pe care il administrez, intr-o tinuta… dar nu cred ca este nevoie sa ma laud aici cu outfitul-meu meu. Te poti convinge si singur daca vii aici, la salon, si nu la o frizerie anonima de cartier care si-a scris mare, pe usa, “hair-style”, numai pentru ca asa suna bine. Nu ai parte de cea mai buna tunsoare acolo, nu-i asa? Acei oameni, de multe ori, nu au nicio calificare, sau daca au primit cumva o diploma, nu au invatat sa tina in mana o foarfeca si un pieptan.

Vrei o diploma? O poti obtine in aproape orice domeniu.

Vrei o meserie adevarata? Atunci este putin mai dificil. Te intrebi deja de ce sa sa ai un job care nu-ti place? De ce sa fii trist la fel ca parintii tai care parcurg mereu, fara satisfactie, acelasi drum catre serviciu? Un drum care nu ii duce nicaieri…

 • Vrei sa fii stilist de top?
 • Vrei sa inveti si sa lucrezi alaturi de o echipa profesionista?
 • Vrei sa iti perfectionezi tehnica?
 • Vrei sa cunosti o multime de oameni din diferite medii sociale?
 • Vrei sa ajungi sa ai propriul tau beauty center?

Uite, niste intrebari la care ti-am putea raspunde. Si asa, poti sa le rezolvi mai pe toate, si treaba cu respectul, si treaba cu banii.

Iata si o descriere a meseriei noastre:

 1. Ai sansa de a deveni hairstylist profesionist
 2. Ai ocazia de a-ti exprima pasiunea si talentul prin munca
 3. Ai langa tine una dintre cele mai recunoscute echipe de profesionisti
 4. Ai siguranta si stabilitatea unui job in aceasta industrie
 5. Ai in fiecare zi satisfactia de a creea ceva original
 6. Ai libertatea de a fii tu insuti si de a o arata
 7. Ai oportunitatea de a invata intr-un ambient relaxant si stimulant
 8. Ai flexibilitatea programului de lucru
 9. Ai prilejul de a participa la evenimente, conferinte / seminarii

 

E fain, nu-i asa?

Asta e ceea ce facem. Pregatim oameni ca noi, oferim training viitorilor colegi. Sau viitorilor concurenti, de ce nu? Avem si un titlu, credem noi, destul de sugestiv:  Ady’s Studio Academy. Poate crezi ca suna cam pompos, insa nu vrem sa ne laudam. El exprima doar excelenta noastra in meserie. Nimic nu ne poate inlocui. Nici computerele, nici robotii. Si nici frizerii. Este motivul pentru care suntem de viitor.

Sunt prea multi frizeri care afirma ca sa stiu ce inseamna sa fii  hairstylist. Tu de ce ai vrea sa fii unul dintre ei?

Lector Ady’s Studio Academy: Adrian Colesniuc

SUNTEM BUNI. MAI BUNI. MEREU. 0729-400-000

INSCRIE-TE AICI