Dorinta noastra permanenta de perfectiune si de exprimare a personalitatii intr-un mod cat mai unic si creativ, a facut ca domeniul hairstyling-ului sa capete o importanta uriasa in zilele noastre.

Moda  are un rol important in alegerile privind imaginea pe care o generam, insa este indicat intotdeauna sa apelati la sfatul unor profesionisti, deoarece orice tunsoare este selectata in functie de structura parului, de caracteristicile aspectului fizic si bineinteles de forma fetei.

Tendintele anului 2019 au in vedere  o serie  de forme clasice, lejeritate si stralucire naturala a parului.

Specialistii in haistyling  ne-au oferit cateva recomandari in privinta coafurilor care pot sa ne  puna in valoare in acest an :

  • Bob – breton, asimetric, in scari si filat, usor de purtat si coafat, conferind un look sic, deloc banal;
  • Garcon – tunsoare hazlie, indrazneata si obraznica in acelasi timp, efect de „feminitate baietoasa”;
  • Pixie – look usor rsutscios, imagine indrazneata de iubitor de libertate, parul de la tample ras, filare pronuntata, carare neregulata, breton deosebit in forma de triunghi;
  • Shag – se potriveste oricarei lungime de par, senzuala si indrazneata, este potrivita femeilor cu fir de par subtire, deoarece reda vizual volumul prin tunderea in scari a suvitelor, dand o nota de haos adorabil.
  • Pageboy – asemenea mai multor coafuri, pageboy revine in prim plan, fiind compromisul perfect pentru o femeie care iubeste aspectul bobului, insa nu-si doreste parul atat de scurt.
  • Stratificata – straturile ajuta la ruperea structurii unidimensionala a parului tau, este una dintre tunsorile cele mai senzuale si delicate, poti experimenta straturile indraznete si ondulate, care dau o alura futurista coafurii tale.

Dar haideti sa le privim  mai in detaliu si sa ne bucuram de varietatea de forme pe care ni le ofera specialistii in frumusete.

Tunsoarea Bob

Tunsoarea Garcon

Tunsoarea Pixie

Tunsoarea Shag

Tunsoarea Pageboy

Tunsoarea Straturi

Ultimii zece ani au aratat ca stilul si culoarea parului sunt limitate doar de imaginatia noastra. Permiteti-va sa explorati cele mai spectaculoase coafuri indrumati de echipa noastra de profesionisti.

Trenduri Coafuri Femei