WE LEAD BY EXAMPLE

Ady’s Studio have proudly influenced catwalks, celebrities & high street fashion for the past 10 years

Salonul exclusivist, dedicat în totalitate imaginii clientului. De aproape 9 ani vindem imagine: hairstyle, coafor – coafură. Primul impact contează, iar noi vindem ceea ce este cel mai important în zilele noastre: IMAGINEA. Nu-ți fie teamă să mergi acolo unde nu ai mai fost niciodată si nici să faci ceea ce nu ai mai facut niciodată. Ambele sunt necesare pentru a avea ceea ce nu ai mai avut și pentru a deveni așa cum nu ai mai fost. Lasă-ne pe noi să îți creăm propriul stil… O să fie ceva unic pentru tine și de apreciat pentru cei din jur…
WE SELL IMAGE!

DESPRE SALON

Trăim în lumea în care profesionalismul, calitatea, încrederea și siguranța sunt elementele care primeaza pentru oricine alege să pășească într-un salon de înfrumusețare. Pentru noi, salonul reprezintă locul unde fiecare clientă poate primi strălucirea de care are nevoie și, totodată, look-ul unic pe care și-l dorește. Într-un ambient extrem de plăcut, înainte de orice tip de schimbare, are loc una dintre cele mai importante etape: dialogul între specialist și client.

Dialogul în care suntem receptivi la dorințele acestuia și în care îi împărtășim opinia unui specialist. Este momentul în care percepem cât și în ce masura este necesar să intervenim în îmbunătățirea imaginii sale!

DESPRE ADRIAN COLESNIUC

Îndrăznește să fii tu! Foarfeca și experiența lui Adrian Colesniuc îți susțin descoperirea.

De peste 16 ani dedicat 101% meseriei, Adi învață continuu și oferă la rându-i din tot ce adună. A urmat cursuri de tunsoare de renume mondial, cum ar fi Llongueras Institute în Barcelona sau Toni & Guy în Londra. A fondat în urmă cu 8 ani prima Academie de hairstyling din Brașov – Academia Ady’Studio, unde este și lector.

În 2014 a fost premiat la Paris cu titlul L’ORDRE DE LA CHEVALERIE, în cadrul Congresului Intercoiffure Mondial. 

Cu pregătire complexă și în domeniul fashion, Adi participă, împreună cu echipa, la evenimente precum Romania Info Fashion Festival condus de Alin Gălățescu unde, anual, face parte din juriu. Tot anual participă și la Festivalul Fashion Gate, având rol important pe partea de imagine.

FA CUNOSTINTA  CU ECHIPA NOASTRA

Adrian

Colesniuc

Alessandra

Dumitru

Giorgiana

Andreea

Andrei JFK

Ștefan Lucian

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

Coco Chanel

THE MOST BEAUTIFUL PEOPLE ARE THESE WHO BELIEVE IN THEIR POWER.

Republicut
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept
OPENING HOURS

MARȚI – VINERI

10:00 ~ 18:00

SÂMBĂTĂ

09:00 ~ 14:00