Adrian Colesniuc – Top Hairstylist

Adrian Colesniuc
Top Hairstylist
adystudio.ro

 

 

 

L’Ordre de la Chevalerie

 

Paris, 6 Septembrie 2014

Nominalizat de Intercoiffure, recent initiatorul primei Academii de Hairstyling din Brasov, Adrian Colesniuc  a fost prezent la Paris, unde  a intrat in posesia unui premiu acordat specialistilor de top din acest domeniu.Distinctia cu titulatura membru al ”L’Ordre de La Chevalerie” este o poarta deschisa catre domeniul hairstyling dincolo de granitele tarii. Totodata este o garantie acordata de unui profesionist din Romania dar si o incununare a intregii sale activitati.

… se spune că un mare om de succes a fost întrebat odată dacă îi place munca pe care o face, iar răspunsul său a fost unul surprinzător: ”eu nu am muncit nici măcar o zi în toată viaţa mea”.
Când a fost rugat să argumenteze răspunsul, a explicat faptul că îi place aşa de mult ceea ce face, încât el nu consideră asta muncă!
Cei mai de succes oameni din lume au un lucru în comun: ”gândesc diferit de toţi ceilalţi”.
Un alt ingredient absolut necesar pentru obţinerea succesului este perseverenţa. 
 
 

Despre semnatura Intercoiffure 

 

Salonul nostru, dedicat in totalitate imaginii tale, poarta acum semnatura unei importante asociatii de prestigiu care reuneste cei mai buni profesionisti in domeniul hair and style din intreaga lume!Avantajul consta in faptul ca suntem la curent cu toate tendintele pentru sezonul care urmeaza, iar informatiile le primim direct de la specialisti Intercoiffure! Totul pentru ca fiecare client sa primeasca si totodata sa isi insuseasca cu ajutorul nostru, imaginea pe care si-o doreste! Conditiile pe care un salon care poarta aceasta semnatura trebuie sa le indeplineasca nu sunt de neglijat, iar acesta este chiar garantul faptului ca punem pe primul loc intotdeauna, calitatea!

 

Pride and Glory

 Ne bucuram ca profesionalismul echipei este atat de rasunator in ceea ce numim ” formator de opinii” sau mass-media si raspundem cu interes invitatiilor in acest sens.  In cadrul emiunilor tv recente, am reflectat activitatea din ultima perioada, avand intoteauna in prim plan, clientul

 

Elevii Academiei Ady Studio

Un prim obstacol pe care-l întâlneşti atunci când încerci să faci ceva este următorul: multă lume îţi va spune că este imposibil să realizezi ceea ce ţi-ai propus tu si există multe motive pentru care acestia îţi vor spune aceste lucruri.
In concluzie, nu lăsa pe alţii să-ţi spună ce poţi face şi ce nu.  Nu-i lăsa pe alţii să-ţi controleze viitorul. Nimeni nu ştie mai bine ca tine de ce eşti în stare şi de ce nu, aşa că dacă vei întâlni vreo persoană care îţi va spune că ceea ce vrei tu să realizezi este imposibil, mulţumeşte-i frumos şi politicos pentru sfat, însă imediat după aceea şterge complet din minte acel “sfat” şi evită pe cât posibil să mai discuţi cu persoana respectivă despre visurile tale.
 
 
 
Eu stiu, cred si mereu imi spun ca si esecul reprezinta de fapt o oportunitate!!!

 

 
Eveniment Ady Studio – Club Kasho Brasov – “Fashion Gate”
 
 
Aşadar, când îţi vei propune să realizezi un anumit lucru, impune-ţi să nu te dai bătut până când nu vei îndeplini ceea ce ţi-ai propus. Nu te lăsa afectat de dificultăţile pe care le vei întâmpina (şi cu siguranţă vei întâmpina foarte multe dificultăţi, mai ales dacă îţi propui un obiectiv măreţ), iar de fiecare dată când suferi vreun eşec şi eşti pe cale să renunţi, adu-ţi aminte ce a spus Henri Ford despre eşec: “eşecul nu este decât o oportunitate de a începe din nou, de data aceasta mai inteligent”!!!
 
                                                                                                                         
Hair – Ady Studio 

 

Persoanele cu o puternică nevoie de realizare doresc să demonstreze competenţă, să exceleze într-un domeniu, să îndeplinească obiectivele stabilite. Pentru aceste persoane, banii sunt un motivator puternic, dar mai mult în sensul în care aceste recompense simbolizează îndeplinirea obiectivelor stabilite.

 

Personalitatea umanã este aşa cum o cere grupul social, în care aceasta se dezvoltã. De exemplu, în societãţile primitive, societatea fiind nediferenţiatã, şi personalitatea este nediferenţiatã. Însã, pe mãsura evoluţiei societãţii, odatã cu diferenţierea continuã influenţatã de diviziunea muncii şi diferenţierea valorilor, personalitatea începe sã se desprindã de grup şi devine tot mai diferenţiatã. Se poate vorbi de un maximum de dezvoltare în societãţile moderne în care se pot observa personalitãţile cele mai distincte şi mai autonome. Acestea nu sunt altceva decât produsul evoluţiei sociale. Personalitatea este consideratã de unii ca o întretãiere de cercuri sociale (Simmel, Durkheim).

Cred ca tehnica muncii intelectuale ar trebui sã constituie o parte integrantã din educaţia tuturor oamenilor, indiferent de vârsta şi profesia lor.

 În şcoalã, în general, se dobândeşte capacitatea de a desfãşura activitãţi intelectuale. Foarte devreme apare capacitatea de a gândi, de a cunoaşte, de a avea o activitate raţionalã, de a opera cu noţiuni ştiinţifice. Pregãtirea pe care o oferã şcoala, indiferent de nivel, nu este însã suficientã. Toate cunoştinţele, abilitãţile şi tehnicile deprinse trebuie dezvoltate în permanenţã, trebuie valorificate prin activitãţi creatoare.Se poate totuşi afirma cã în cadrul unei academii bunese pun adevãratele baze în vederea formãrii unui stil propriu de muncã.

  

Si pun un accent deosebit pe partea teoretica a acedemiei mele pentru ca, eu cred cu tarie ca, munca intelectualã are în vedere toate formele de fixare a informaţiei, se rezumã  si la citit, la lecturã. Lectura are un rol fundamental în cadrul tehnicilor de muncã intelectualã. Lectura a fost şi este pentru om principala modalitate de intrare în zona cunoaşterii.

 
 
 
 
 
 
Va astept cu o intreaga echipa care lucreaza pentru imaginea dumneavoastra!
Va astept cu o intreaga echipa care lucreaza pentru a va forma profesional in cadrul academiei mele!
Si va astept cu mare drag pentru a va ajuta sa alegeti ce vi se potriveste cel mai bine in materie de stil!
0720. 552. 066