Alessandra Dumitru – hairstylist

Alessandra Dumitru
Hairstylist
adystudio.ro
 

Hairstyle

 

Beauty Days, 15 Noiembrie 2014


Ne-ati ales de-a lungul timpului pentru a ne ingriji de par! Intr-o formula alcatuita din tineri profesionisti, parul tau devine ”vedeta” activitatii noastre. La noi, puteti opta pentru o tunsoare adaptata fizionomiei, nuantei tenului, ochilor, dar mai ales a personalitatii. De asemenea, culoarea parului pe care v-ati dorit-o intotdeauna o putem obtine in salonul nostru cu produse de cea mai buna calitate, care va vor pune in valoare podoaba capilara pana la ultima suvita! Tratamente speciale pentru firul de par deteriorat va vor repara problemele cu care va confruntati in acest sens. Cel mai important este insa sa va punem in tema cu faptul ca nimic din toate acestea nu se realizeaza decat in urma unei discutii in care fiecare clienta, sau client in care specialistul intoteauna va va comunica ceea ce va avantajeaza sau ceea ce vi s-ar potrivi. Intodeauna parerea avizata a specialistului si-a spus cuvantul in ceea ce priveste rezultatul final.

Aproape toate femeile doresc cateodata sa-si schimbe aspectul iar cele mai simple moduri sunt schimbarea garderobei (shopping-ul e printre cele mai costisitoare obiceiuri fiind depasit poate doar de jocurile de noroc), schimbarea tunsorii/coafurii sau a culorii parului.

Inainte de a ajunge la mine, pentru ca va astept cu mare drag…. incep prin a consilia oricare cititoare sa nu isi aleaga viitoarea culoare total opusa celei naturale, mai ales cand e vorba de brunete sau satene inchis. Dorinta de a deveni blond nordic, cenusiu, perlat sau platinat este destul de utopica pentru ele, in cazul in care doresc sa-si pastreze o buna structura a firului de par, luciul natural, sa nu-l depigmenteze total si sa pastreze si sanatatea scalpului.

Fireste ca oricand se vor gasi persoane gata sa le asigure ca pot obtine si aceste culori pe parul lor, brunet, in general si cu fir gros, rezistent la decolorari, dar nu le si spune cum si cu ce pret.
Cand ne alegem o viitoare culoare trebuie sa tinem cont de culoarea tenului nostru, a ochilor si chiar de tunsoare, temperament si preferintele cromatice in vestimentatie. Dupa vopsire parul trebuie rehidratat, hranit, culoarea trebuie pastrata vie, nu terna, si parul trebuie ferit de despicare, lucruri pe care le obtinem doar aplicand masti specifice: pentru par vopsit, deshidratat, uscat, tern si cu varfuri despicate, pe care le gasim in saloanele de coafura.

Important este si sa ne tundem o data la maxim 2 luni de zile.

De multe ori parul nostru poate avea o structura mai complexa, de exemplu poate fi deshidratat pe lungimi, datorita vopsirilor repetate, dar gras la radacina, datorita structurii lui naturale. Si in acest caz se gasesc sampoane si masti specifice dar putem si noi adapta produsele pe care le preferam, astfel incat sa ne spalam cu un produs impotriva parului gras ca sa eliminam excesul de sebum de la radacini, iar apoi putem aplica  o masca doar pe lungimi si varfuri.

 

 

 

Te astept cu mare drag si imaginatie….