Adrian Coltea

Adrian Coltea
Hairstylist
adystudio.ro

 

Aproape toate femeile doresc cateodata sa-si schimbe aspectul iar cele mai simple moduri sunt schimbarea garderobei (shopping-ul e printre cele mai costisitoare obiceiuri fiind depasit poate doar de jocurile de noroc), schimbarea tunsorii/coafurii sau a culorii parului.

 

Inainte de a ajunge la mine, pentru ca va astept cu mare drag…. incep prin a consilia oricare cititoare sa nu isi aleaga viitoarea culoare total opusa celei naturale, mai ales cand e vorba de brunete sau satene inchis. Dorinta de a deveni blond nordic, cenusiu, perlat sau platinat este destul de utopica pentru ele, in cazul in care doresc sa-si pastreze o buna structura a firului de par, luciul natural, sa nu-l depigmenteze total si sa pastreze si sanatatea scalpului.

Fireste ca oricand se vor gasi persoane gata sa le asigure ca pot obtine si aceste culori pe parul lor, brunet, in general si cu fir gros, rezistent la decolorari, dar nu le si spune cum si cu ce pret.
Cand ne alegem o viitoare culoare trebuie sa tinem cont de culoarea tenului nostru, a ochilor si chiar de tunsoare, temperament si preferintele cromatice in vestimentatie. Dupa vopsire parul trebuie rehidratat, hranit, culoarea trebuie pastrata vie, nu terna, si parul trebuie ferit de despicare, lucruri pe care le obtinem doar aplicand masti specifice: pentru par vopsit, deshidratat, uscat, tern si cu varfuri despicate, pe care le gasim in saloanele de coafura.