Academy

 
De aproape 6 ani ”Vindem Imagine” . Vindem ceea ce este cel mai important in zilele noastre pantru ca orice meserie ai practica, femeie sau barbat, primul impact conteaza cel mai mult si ceea ce vindem in primul rand, este imaginea. iata motivele pentru care am ales acest slogan inca de la inceputul activitatii noastre.
In timp, cu multa munca, experienta acumulata in administrarea unui business si sacrificii, ne-am dezvoltat si in momentul de fata ne desfasuram activitatea intr-un spatiu si atmosfera amiabila, iar serviciile ating calitatea maxima, datorita tinerei noastre echipe.
Am devenit recunoscuti prin zambetul multumitor al fiecarei persoane care a beneficiat de serviciile salonului, prin nonconformismul de care am dat dovada uneori, pentru ca mai apoi sa demonstram ca si stilul clasic / elegant ne poate reprezenta, prin participarea la evenimente sau implicarea in acestera, prin show-urile extravagante sau clasice pe care le-am organizat, fara sa fi fost nevoie de vo forma de promovare agresiva.

Reprezentam locul in care poti sa beneficia de toate serviciile infrumusetarii, incepand de la manichiura, pedichiura, cosmetica, make-up, masaj, intretinere corporala, coafura, extensii de orice tip, din par natural sau atrificial si terminant cu sfaturile utile de care te poti folosi acasa, atmosfera prietenoasa, calitatea produselor folosite si nu in ultimul rand relaxrea.